ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ M.A.

 

Το nomos translations είναι μεταφραστικό γραφείο αφιερωμένο αποκλειστικά σε μεταφράσεις από και προς την ελληνική γλώσσα. Επιθέτω στις μεταφράσεις μου τη σφραγίδα μου (ως ορκωτός μεταφραστής) ή σας συνοδεύω στον συμβολαιογράφο (ως ορκωτός διερμηνέας). Το αντικείμενο του nomos translations είναι κατ' εξοχήν τα νομικά και τα διοικητικά κείμενα – η χειρόγραφη, στην καθαρεύουσα συνταγμένη πράξη γάμου, το αγοραπωλητήριο ακινήτων, η δικαστική αγωγή. Η ανάθεση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες δεν συμβιβάζεται με την αρχή της άμεσης σχέσης προς τον πελάτη και δεν την εφαρμόζουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστοχώρο μου προκειμένου να πληροφορηθείτε για το πρόσωπό μου, για τις υπηρεσίες, τις συστάσεις και την ασφάλεια αστικής ευθύνης μου. Ελάτε σε επαφή μαζί μου κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία».

beeidigter Übersetzer Ioannis Politis

 

"Στο δικαστήριο και στον ωκεανό είσαι στα χέρια του Θεού"

 

λέει μια γερμανική ρήση. Εν μέρει και στα χέρια του μεταφραστή ή διερμηνέα, θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς οίηση: Η λανθασμένη διερμηνεία της απάντησης ενός μάρτυρα, η ανακριβής περιγραφή των βαρών ενός ακινήτου έχουν ανυπολόγιστα επακόλουθα. Κατά την προσφορά των υπηρεσιών μας ωθούμαστε από υψηλή συνείδηση ευθύνης. Τούτο εκτιμούν τόσο δικαστικές αρχές της Γερμανίας όσο και ιδιώτες.

 

Οι ακόλουθες σελίδες σάς παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το προφίλ μας, τις παροχές μας και τις ασφάλειες αστικής ευθύνης μας. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και την δήλωση προστασίας δεδομένων («Δεδομένα»), το εντώπωμα και τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

 

 

 

Συμφωνώ

Το Nomos Translations δεν μοιράζει κατασκοπευτικά μπισκότα ούτε περιέχει ηλεκτρονικά έντυπα προς συμπλήρωση.